december 2015

U bent hier

Emile De Smet uit 1Ta is een zangtalent. Vrijdag 11 december bestormt hij het podium van THE VOICE KIDS tijdens zijn 'blind audition'. Allen kijken naar én supporteren voor Emile dus tijdens 'The Voice Kids' op VTM. Het programma start om 20.35 uur.

Quinten, achterkleinzoon van de Wielsbeekse beeldhouwer Georges Vandemoortele, stelt momenteel houtdraaikunst ten toon in het André Demedtshuis in Sint-Baafs-Vijve. In overgrootvaders atelier nota bene, snijdt hij nauwgezet sierlijke creaties zoals kelkjes uit eik. Vandemoortele en Demedts waren goede vrienden en dat maakt de locatie van de tentoonstelling voor Quinten wel heel symbolisch…

Je mag het stilaan een VTI-traditie noemen : op 15 december ging de zesde editie van het BVL-Kersttornooi door, een sportieve afsluiter van het trimester voor de leerlingen van het beroepsvoorbereidend leerjaar.

Een delegatie van het 5e jaar Lassen ging deze week naar De Schorre met een cheque van 1000,- EUR voor 'Kom op tegen Kanker'. Een mooi resultaat van hun fel gesmaakte actie 'Hotdogs voor Laurent'.