april 2016

U bent hier

Op donderdag 14 april was het zover… 99 leerlingen van 1IW en 2IW gaven weer het beste van zichzelf tijdens de jaarlijkse kangoeroewedstrijd. Tot op het laatste moment werd er gerekend, gepuzzeld en  geknutseld. Gedreven als ze zijn, gingen de leerlingen weer tot het uiterste om de meest uiteenlopende raadsels op te lossen.

Hier vind je sfeerbeelden!

VTI doet mee aan de door de West-Vlaamse afvalintercommunales én de provincie gelanceerde zwerfvuilcampagne "Let's do it op school in de vuilbak". Op vrijdagmorgen 22 april trokken de leerlingen van het beroepsvoorbereidend leerjaar er op uit om rond de school zwerfvuil op te ruimen.
Een actie met -jammer genoeg- veel resultaat.

Het voorbije schooljaar hadden we het geluk een groep gemotiveerde eerstejaarsstudenten ‘maatschappelijk werk’ uit VIVES te mogen verwelkomen in het VTI. Zij kregen de opdracht om een project uit te werken voor hun vak ‘sociale vaardigheden’. Het VTI koos ervoor om onderzoek te verrichten naar het thema welbevinden. Dit hele proces werd vandaag heel mooi gepresenteerd aan een delegatie opvoeders.