juni 2016

U bent hier

De Waregemse Statievrienden organiseren dit weekend 'De trein zal 3x fluiten'; een event met een gezinswandeling, een fietstocht, een leuke quiz en een expo met foto's en filmbeelden van de Waregemse stationswijk.
Ook VTI Waregem werkt aan dit initiatief mee, o.a. met een door leerlingen mechanica, elektriciteit en houtbewerking gemaakte locomotief.

VTI Waregem behaalde op 10 juni 2016 de tweede plaats op de scholenwedstrijd sanitair en CV.
De school kreeg een waardebon van €500 waarmee nieuwe materialen voor de afd. Sanitair en CV kunnen aangekocht worden.
Ook de leerlingen kregen leuke gadgets aangeboden door de sponsors.
Proficiat aan de leerlingen van 6BCV en het begeleidend leerkrachtenteam.

Vanmorgen werd bekend gemaakt dat Bert Sulmont, opvoeder van het 2de jaar, op 1 september Bernard Ottevaere zal opvolgen als nieuwe beheerder van het VTI-internaat.
Bert... we zijn ervan overtuigd dat je deze nieuwe uitdaging met groot enthousiasme zal aangaan. Alle succes gewenst !

We vertrokken deze morgen met de fiets naar Zwevegem. In de vijfkamp (verspringen, hoogspringen, kogelstoten, 800m en 80 m sprint) bekampten de klassen elkaar. 1Bc won heel nipt van 1Bd. Na de middag konden de leerlingen een verfrissende duik nemen in het zwembad om daarna terug te keren naar onze school. Hopelijk leveren onze Rode Duivels een even sportieve prestatie deze avond als onze 1B’ers!

Het inschrijfteam van VTI Waregem is vanaf 1 juli elke werkdag paraat tussen 9 en 12 uur en vanaf 14 tot 18 uur. Op zaterdag enkel ’s voormiddags.
Vanaf zaterdag 9 juli is de school gesloten tot en met maandag 15 augustus.
Inschrijven kan weer vanaf dinsdag 16 augustus.