Onze school

U bent hier

 
Al 75 jaar speelt onze school in op de interesses van jongens en meisjes met een passie voor techniek en technologie.

Het VTI leidt inderdaad niet alleen jonge mensen op die een vak willen leren, maar ze geeft ook een degelijk antwoord op de verlangens van die leerlingen die na hun middelbare studies willen doorstromen naar hoger onderwijs.
Kiezen voor nijverheidsonderwijs is dan ook per definitie kiezen voor een studierichting die de garantie biedt op een geslaagde professionele toekomst. Dat het Waregemse VTI deze uitdaging aankan, bewijzen de vele oud-leerlingen die vandaag nog altijd de bijna spreekwoordelijk geworden industriële dynamiek van de streek mee helpen bepalen.

Onze school wil van haar leerlingen niet alleen gedegen vaklui en gedreven technici maken, maar ook respectvolle mensen met zin voor verantwoordelijkheid en initiatief. Niet alleen opleiding is dus belangrijk, maar ook -een christelijk geïnspireerde- begeleiding ! Naast de investering in gebouwen, machines en didactisch materiaal, levert de school dan ook heel wat inspanningen voor de voortdurende uitbouw van een intense leerlingenzorg.

Deze opleidings- en begeleidingsopdracht proberen wij zo kwaliteitsvol mogelijk uit te voeren. Het feit dat de school het ISO 9001-kwaliteitscertificaat mag voeren, bewijst dat we daar effectief en op een gestructureerde manier mee bezig zijn. En dat laat zich voelen... elke dag opnieuw !

Ik ben er zeker van dat deze website u zal overtuigen om samen met ons op weg te gaan.

Directeur P. Demuynck
 

 

 

 

 

 

 

Philip Demuynck