december 2017

U bent hier

Al vele jaren komt de goede sint ons VTI bezoeken, ook dit jaar was de brave man uit Spanje opnieuw present.

De leerlingenraad en het keukenpersoneel hadden kosten nog moeite gespaard om van het sinterklaas ontbijt opnieuw een geslaagde editie te maken. Heel wat leerlingen waren deze morgen vroeg aanwezig om de intrede van de Sint in het VTI mee te maken.

De leerlingen van 6BCV nemen deel aan de Facebook- Scholenwedstrijd Sanitair en Centrale Verwarming.

Uiteraard willen we die wedstrijd graag winnen.

Dit kan door dit bericht op facebook zoveel mogelijk te delen en te liken. Ook de Facebookpagina van de Scholenwedstrijd zelf moet geliket worden. Alvast bedankt voor deze kleine moeite!

De leerlingen van 6BCV zullen u eeuwig dankbaar zijn.

Kwaliteit moet continu bewaakt worden. Auxilios leidde de interne auditoren doorheen de wijzigingen in de nieuwe ISO9001-kwaliteitsnorm.
Het VTI en VIBSO uit Waregem zijn nog steeds de enige scholen in Vlaanderen, die dit kwaliteitslabel dragen voor de volledige werking.

Daar mogen we best trots op zijn! toch?

Dit jaar zetten de VTI-Meisjes zich in voor ‘De Warmste Week’ van Music for Life. Zij organiseren een wafelenbak tijdens het oudercontact op vrijdag 22 december 2017.

Het goede doel dat zij gekozen hebben is ‘Think Pink’, een organisatie die zich inzet voor de strijd tegen borstkanker, een organisatie die bij één van de meisjes nauw aan het hart ligt.

Een hulphond in de klas. De leerlingen van 1B luisterden geboeid. En de hulphond? Die was in zijn nopjes met zoveel aandacht.

De burgemeester van Zonneburcht en de schepenen van gezondheid-sport en milieu kwamen op bezoek. De burgemeester was blij met het lekkere eten dat nu ook voor de Zonneburchters in de VTI-keuken bereid wordt. Wat de burgemeester het lekkerst vindt? Soep met balletjes!

De actie "zet je benen in voor de armen" was een succes . Dit keer liepen leraren/opvoeders én leerlingen mee in de kerstcorrida in Tielt.

Ze zamelden daarmee geld in voor de actie van Welzijnszorg: 'Samen tegen armoede' .

Meer info of zelf nog een duit in het zakje doen? www.samentegenarmoede.be