februari 2019

U bent hier

Een heel pak externe juryleden kwamen donderdag 31/01 langs om de ontwerpen van de geïntegreerde proef te evalueren. De tips vanuit de praktijk waren zeer welkom. Tijd om bij te sturen en te verbeteren daar waar nodig.

Het toonmoment waarbij de werken tussentijds geëvalueerd worden zal er snel zijn.

De personeelsvergadering was interactief. Nadenken over je identiteit, je missie en daaromtrent een visie en strategie ontwikkelen is een must in een ISO9001-gecertificeerde organisatie. <:p>

Ons ISO-kwaliteitsdenken toetsen aan het door de overheid ontwikkelde Referentiekader voor Onderwijskwaliteit is dat ook.

Op woensdagnamiddag was er Moevement, een initiatief van Stad Waregem en Sport Vlaanderen: leerlingen kunnen er op woensdagnamiddag allerlei sporten leren kennen. We zijn begonnen met BMX.

De "tentakels" van Valentijn reiken ver. Zelfs tot in de VTI keuken. De leraren kregen een valentijnsdessert en de leerlingen kregen valentijnburgers. Happy Valentine!

Alle Leerlingen van 6TSOt, 6BSO en 6ICT begonnen maandag aan hun twee weken durende stage.
Tweeëndertig leerlingen uit de 6de technieken vertrokken reeds zaterdag op buitenlandse stage naar Zweden, Oostenrijk, Nederland, Duitsland en Italië.

Hoog bezoek vandaag. De kleuters en leerlingen van de eerstegraad van www.biezebos.be kwamen op bezoek.Ze maakten kennis met de robots.

De leerlingen waren heel vaardig in het besturen van de robots en onze robotkraan, het begin van computationeel denken.

Enkele sfeerbeelden vind je hier.

Thibo Cnudde van 5BE heeft afgelopen weekend brons behaald op de Belgische kampioenschappen squash senioren heren D.