december 2019

U bent hier

Voor de lagere school uit Olsene maakten en plaatsten onze leerlingen van 6BHa een houten arena. We mogen oprecht fier zijn op het eindresultaat, proficiat jongens!

De Sint bezocht onze campus. Net zoals vorig jaar werden er geen stoute kinderen gedetecteerd. En toch heb ik er een paar in de zak zien verdwijnen!? 800 sint-ontbijten klaarmaken was voor de Sint een hels karwei. (Gelukkig kreeg hij daarbij wat hulp van de leerlingenraad.) Het was de Sint zijn dagje niet. Tijdens de ontbijtbedeling stootte hij zijn knie aan een tafelpoot. De Sint beloofde om volgend jaar terug te komen.

op zaterdag 07/12 ging voor het eerst de "Beatrun" door te Waregem. Enkel enthousiaste Sint-Paulus leerkrachten namen deel onder het motto "sporten is gezond".

Deze week organiseerden we de sport- en hygiënedag BVL! De 2des konden o.a. kiezen uit yoga, Kan Jam en lasershooting. Het was zeer naar hun zin!

Ook dit jaar hebben de VTI-Meisjes zich ingezet voor ‘De warmste week’ van Music for Life. Na het succes van vorig jaar, organiseerden ze opnieuw een wafelbak tijdens het oudercontact. Het goede doel dat ze gekozen hebben is ‘Think Pink’. Een organisatie die zich inzet voor de strijd tegen borstkanker, je kan ze herkennen aan het roze lintje. Hartelijk dank voor de inzet en proficiat met het behaalde resultaat!

De VTI- meisjes bakten weer wafeltjes dit jaar ten voordele van Think Pink! Vandaag zondag 22/12 overhandigden we onze cheque van 1902€ in Kortrijk, wat een ervaring!!!