september 2020

U bent hier

Met man en macht hebben we de afgelopen weken de eerste schooldag voorbereid in deze toch wel speciale periode en nu is het zover. Deze morgen vertrok het VTI-schip uit de haven met 220 nieuwe passagiers aan boord. Daarvan zijn er 150 nieuwe eerste jaars en ruim 70 nieuwe zij instromers. We zullen er alles aan doen om die op 30 juni allemaal veilig op de eindbestemming af te zetten!

Iedere donderdag eten onze vti-meisjes samen frietjes en kletsen er op los! Eventjes een momentje onder de meisjes doet echt deugd ook in tijden van covid! Tof om te zien hoe hecht ze zijn.

Vanaf volgende week maandag 28 september starten we met het nieuwe uurrooster.

Zoals elk jaar worden een aantal aanpassingen gedaan aan de complexe puzzel om onze werking optimaal te laten verlopen. We streven steeds naar een evenwichtig uurrooster voor leerlingen en leerkrachten. Voor sommige klasgroepen zal er nauwelijks iets veranderen. In andere groepen zullen er meer wijzigingen zijn.

VTI Waregem blijft niet achter en zet hun beste beentje voor in de Jerusalemchallenge.We geven er onze eigen 'droai an al toape tegoare' Bekijk het filmpje hier