februari 2021

U bent hier

Zelfs in deze corona tijdens blijven onze leerlingen creatief bezig. Wat denk je van deze eigen ontworpen VR- bril?

Als het schemert, regent of donker is, zet dan je fietslicht op! Een helm zorgt voor de nodige veiligheid en als je fluo draagt dan ben je extra zichtbaar in het verkeer! Wist je dat de zichtbaarheid in het verkeer van een fietser of voetganger met fluo en/of retro-reflecterend materiaal met 300% verhoogt? Vrijdag ll werden onze leerlingen verwend met chocolademelk en een geschenk omdat ze extra goed zichtbaar waren in het verkeer.

Binnenkort maakt je zoon of dochter de overstap naar het secundair onderwijs? Dat is een grote stap in de ontwikkeling van je kind. Door de modernisering van het secundair onderwijs (gestart op 1 september 2019) is er wel een en ander veranderd in vergelijking met vroeger. Om een optimale keuze te maken voor een school en een richting, is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn.

Nu de cijfers opnieuw stijgen blijven we in code oranje d.w.z dat we eigenlijk niets wijzigen aan het huidige schoolsysteem van contact & afstandsonderwijs. 

De leerlingen van de eerste graad komen full time naar school

Om te weten wanneer jij op school verwacht wordt klik op het passende document in onderstaand schema.

 

Op 20 maart, 24 april en 28 mei nodigen we je graag uit voor een persoonlijke rondleiding op onze campus. Onze leerkrachten nemen je virtueel mee door onze school en geven een antwoord op al je vragen.