maart 2021

U bent hier

Woensdag ll streden 12 leerlingen uit 3 tot en met 6 Industriële Wetenschappen om een plaats te bekomen in de finale van de Vlaamse Wiskunde Olympiade. Dit jaar was er geen tweede ronde in de KULAK, maar het gebeurde allemaal in onze eigen campus.

In het gevecht tegen Covid is ventilatie een sterk wapen. De Healthbox van Renson reageert volautomatisch op een te veel aan CO2, geuren of vocht in de omgevingslucht. Dergelijke installaties worden door onze leerlingen sanitaire installaties en elektromechanica geplaatst en via smartphone gemonitord door de leerlingen bouwkunde

Binnenkort zijn het weer examens. Zoals elk jaar passen we onze dienstregeling aan om leerlingen vlot naar school te brengen en weer terug. De examenperiode loopt van donderdag 18 maart tot en met vrijdag 2 april maar kan wat verschillen van regio tot regio.

Diaz De Luycker (5IWb) nam op woensdag 17 maart deel aan de tweede ronde van de Fysica Olympiade. We duimen mee dat Diaz kan doorstoten tot de finale. Zijn prestatie is sowieso al een top-prestatie. Hij is immers één van de weinige 5de jaars-leerlingen in Vlaanderen die kon doorstoten naar de tweede ronde.

Op vrijdag 26 maart waren de leerlingen van 5BH (groep Y) aan de beurt om de opleiding 'Veilig werken op hoogte module 2 voor rolstellingen' te volgen op onze campus. In de voormiddag werd het theoretisch gedeelte doorlopen met een kort examen als afsluiter.

De school is tijdens de Paasvakantie volgens onderstaand schema.
 

Op 24 april en 28 mei nodigen we je graag uit voor een persoonlijke rondleiding op onze campus. Onze leerkrachten nemen je virtueel mee door onze school en geven een antwoord op al je vragen.