mei 2021

U bent hier

Met droefheid melden wij u het plotse en onverwachte overlijden van onze collega Paul Vanden Bossche. Paul was oud-leerling van de afdeling textiel en kwam na een aantal jaar bedrijfservaring in 1984 terug naar onze school als leerkracht textiel.

Naast de reeds gekende buitenlandse stages is dit schooljaar het VTI Waregem ook partner geworden in een nieuw Europees Erasmus+ project “ALLVIEW” in samenwerking met centra voor beroepsopleiding in de hout- en meubelindustrie. In dit project zitten 22 partners uit 8 verschillende landen.

Vrijdag 28 mei was er opnieuw een info- en inschrijfmoment. Bovendien werden ook de prijzen uitgedeeld van de Kraak de Code-wedstrijd. Via de goodiebags van de Activities konden de leerlingen deelnemen aan deze wedstrijd. Tal van mooie prijzen konden gewonnen worden. De winnaars mochten gisteren hun prijs komen afhalen. Via een druk op de knop deden ze een rad draaien. Zo wisten ze welke prijs ze gewonnen hadden.

Vanaf vandaag 25 mei tot en met volgende week maandag kunnen alle leerlingen van het tweede tot en met het vijfde jaar op sport halve dag in "de geestige put" te Waregem. De leerlingen kunnen kiezen uit verschillende activiteiten. De eerste jaars kunnen zicht vermaken op het grasplein op de campus zelf. Na een lange periode waar niets kon of mocht hebben ze zich toch wat kunnen uitleven.