Wijzigingen bussen De Lijn tussen 19/03 en 9/04

U bent hier

Tussen maandag 19 maart en maandag 9 april volgen enkele cruciale werken aan de heraanleg Noorderlaan - Westerlaan. Het gevolg is dat in deze periode de bereikbare en niet-bereikbare wegen enkele keren wijzigen. Er zijn in die periode ook enkele (tijdelijke en definitieve) wijzigingen voor de haltes van de Lijnbussen aan de Markt, Stationsstraat en station. Wellicht is dit belangrijke informatie voor de leerlingen die met de bus naar uw school komen.

Het overzicht is niet zo simpel, we probeerden het op een zo overzichtelijk mogelijke manier voor te stellen.

Alle informatie over alle verkeersmaatregelen (ook op kaart) vind je hier.

Alle informatie over enkel de Lijnbussen

19, 20 en 21 maart

  • Geen wijzigingen ten opzichte van nu

22 en 23 maart

  • LIJNBUSSEN AAN STATION: o.a. voor de lijnen Kortrijk --> Deinze en Ingelmunster --> Anzegem valt de halte aan het station tijdelijk weg! Er is een vervangende halte in de Roger Vansteenbruggestraat tussen de Fabriekstraat en de spoorweg. De haltes voor de bussen die in de omgekeerde richting rijden (Deinze --> Kortrijk, Anzegem --> Ingelmunster...) BLIJVEN wèl aan het station. Dat wil dus zeggen dat leerlingen die ’s morgens afstappen in de Vansteenbruggestraat ’s avonds aan het station moeten opstappen (en omgekeerd)

31 maart tot en met 8 april (Paasvakantie)

  • LIJNBUSSEN AAN STATION: alle vertrouwde bushaltes zijn weer in gebruik, in beide richtingen. De tijdelijke bushalte in de Vansteenbruggestraat valt weg.
  • LIJNBUSSEN VIA DE MARKT: alle bushaltes zijn weer in gebruik. De Lijnbussen stoppen weer gewoon op de Markt en Stationsstraat zoals vroeger.

Vanaf 9 april (nog Paasvakantie)

  • LIJNBUSSEN AAN STATION EN VIA MARKT: alles terug normaal zoals vroeger.