Laatste nieuws in beeld

U bent hier

30
dec

Covid- regeling vanaf 18 januari 2021

Nu de cijfers opnieuw stijgen blijven we in code oranje d.w.z dat we eigenlijk niets wijzigen aan het huidige schoolsysteem van contact & afstandsonderwijs.De leerlingen van de eerste graad blijven voltijds naar school komen. Zit je in de 2e of 3e graad klik op "lees verder" om te weten wanneer je op school verwacht wordt

14
dec

IT als meerwaarde in CNC- educatie

Een mooi voorbeeld van hoe de Sint-Paulusschool campus VTI de meerwaarde van IT in een educatieve omgeving zoekt. De student krijgt een eerste instructie aan de hand van een hololens met Microsoft Guides. Hierdoor kan de leerkracht nadien sneller door de basisuitleg gaan van de cnc-machine!

6
dec

De Sint op bezoek

Ook in tijden van corona is er nog een vaste waarde, Sinterklaas en zijn Pieten. Ook dit jaar was hij present in het VTI en hij had één grote boodschap nl "Er zijn geen stoute kinderen dit jaar"!

30
nov

Song of the day

Vanaf vandaag kan je iedere dag in onze serie 'Song of the day' het liedje beluisteren dat we die dag afspeelden op de speelplaats. Zo willen we de leerlingen thuis verbinden met de leerlingen die op school les krijgen. Verbondenheid is ZO belangrijk, zeker vandaag de dag ! Beluister de eerste song op onze facebook pagina of klik hier!

Pagina's