Laatste nieuws in beeld

U bent hier

31
mei

Aanmelding inschrijving nieuwe leerlingen 20-21

Door de coronacrisis zijn we genoodzaakt geweest om alle fysieke contactmomenten zoals infodag, openschooldag en gepersonaliseerde rondleidingen en inschrijvingen af te gelasten.Wil je uw zoon/dochter inschrijven dat kan via deze link. De schoolbezoeken? Dat kan klik op "lees verder" voor de mogelijkheden!

30
mei

Individuele rondleidingen in het VTI

Op onze campus organiseren we vanaf 2 juni rondleidingen per gezin en op maat. We maken graag ruim tijd voor u. U kan een rondleiding reserveren op 056/60 14 62 (via het onthaal van de school, van 8u30 tot 17u)

29
mei

Levende schoolfolder Online!

Je wil graag het VTI bezoeken maar door corona mag het niet. Geen nood! We brachten onze schoolfolder tot leven! Doorblader de brochure, lees de info maar ontdek ook onze campus met tal van filmpjes. Zo bezoek je onze school virtueel en vanuit je kot. Overtuigd? Schrijf je dan nu al digitaal in en wij nemen persoonlijk contact! 

18
mei

We zijn weer gestart

We beleven precies een tweede 'eerste september' voor onze zesdes en zevendes. De heropstart verliep erg vlotjes en daarom willen we iedereen bedanken voor het zo goed na te volgen van de afspraken! Bedankt aan alle leerkrachten, alle leerlingen, directie, alle ouders, onze kook- en kuis ploeg!

Pagina's