Overslaan en naar de inhoud gaan

In de kijker

Benieuwd hoe onze school er uitziet? Op de luchtfoto van onze school zijn er verschillende symbolen geplaatst waar je naartoe kan navigeren. Veel surfgenot!

Virtuele tour
Agenda

Agenda

Raadpleeg de digitale activiteiten agenda voor het schooljaar 2021 - 2022

/index.php/agenda
Activiteiten

Activiteiten

In de sintpaulusschool campus VTI zitten onze leerlingen niet stil. Klik hier voor een overzicht van hun activiteiten.

/index.php/nieuws

Studieaanbod

Ben je op zoek naar een studierichting op een van onze campussen, of twijfel je tussen verschillende opties, bekijk dan snel ons aanbod in een handig overzicht.

Meer info
studieaanbod

Schoolware ouders

Schoolware is ons digitaal schoolplatform voor een vlotte communicatie tussen leerlingen, leerkrachten, leerlingenbegeleiders, directie en ouders. 

Ga naar schoolware
Internaat

Wie is wie

Soms is het belangrijk dat je met de juiste persoon rechtstreeks in contact kan komen. Bij wie is wie kan je deze persoon gemakkelijk terugvinden.

Meer info
Ons verhaal

Maandmenu

Elke middag staat een keukenteam ter beschikking dat ter plaatse het eten bereidt. Je kan in een modern en aangenaam zelfbedieningsrestaurant terecht voor een gewone dagschotel. 

Maandmenu
Meer dan een school

Nieuws en events

Wetenschap

Dag van de Wetenschap

Gebeten door wetenschap en techniek? Ontdek er alles over tijdens de dag van de wetenschap. De verschillende campussen van de Sint- Paulusschool dagen je uit voor wetenschappelijke experimenten.

Lees verder
examen

Examenregeling 1e semester

Wil je weten wanneer je zoon of dochter proefwerken heeft, dan vind je hieronder het volledige GO-proefwerkenrooster. We wensen onze leerlingen dan ook heel veel succes in deze examenperiode!

Lees verder
rode neuzen 2021

Rode Neuzen draait op volle toeren

Deze week ging rode Neuzen van start in campus VTI. Dit jaar wil Rode Neuzen Dag leerkrachten een extra duwtje in de rug geven, zodat zij nog meer een sidekick kunnen zijn voor hun leerlingen.

Lees verder
corona_update

Update Corona virus (vanaf 29/11)

We kunnen er niet omheen: de coronacijfers stijgen snel. Ook op onze campus merken we een duidelijke stijging van het aantal besmettingen en quarantaines.

Lees verder
Theme by MINK