Inschrijven in het VTI

U bent hier

Door de coronacrisis zijn we genoodzaakt geweest om alle fysieke contactmomenten zoals infodag, openschooldag en gepersonaliseerde rondleidingen en inschrijvingen af te gelasten.

We blijven evenwel niet bij de pakken zitten en hebben voorzien in een aantal alternatieven:

Bekijk de gloednieuwe schoolbrochure online.

 

We hebben deze brochure virtueel tot leven gebracht waardoor je én informatie krijgt én een mooi beeld van de dingen die we doen en zijn aan de hand van animaties en heel wat filmpjes, KLIK hier!

Bekijk ook eens de virtuele tour van de school die een aantal jaren geleden werd opgemaakt door een bedrijf van één van onze oud-leerlingen. Ietwat gedateerd maar toch met een beeld hoe de school er effectief uitziet. 

 

 

 

 

Info en rondleidingen

 

Droom je van een opleiding in onze school voor wetenschap en techniek? Maak dan snel een afspraak, kom langs voor een rondleiding op maat en maak kennis met onze STEM-opleidingen. Bel 056/601462 Overtuigd? Dan kan je meteen inschrijven.

 

Inschrijven

 

Enkel inschrijven zonder rondleiding kan ook, dit kan elke dag van 9u tot 12.00 en van 14.00 tot 18.00

Wie zich reeds vroeger via deze site digitaal heeft aangemeld voor een inschrijving moet deze nog finaliseren door het inschrijvingsdocument te komen ondertekenen. Maak ook hiervoor een afspraak op 056 60 14 62