Tim Merlier (oud-leerling) kampioen 2019

U bent hier

Het werd een razendspannende editie van het BK profwielrennen dit jaar. Tim Merlier die vorige week nog de Elfstedentocht won in een verschroeiende spurt was één van de favorieten.

Dat hij alle verwachtingen inlost en met veel machtsvertoon de eindspurt wint en zich kroont tot Belgisch Kampioen Wielrennen bij de profs is echt een superstunt!

Tim was leerling in onze school van 2004 tot en met 2011, waar hij vanaf het eerste jaar onze opleiding mechanica en daarna lassen-constructie volgde met daarna nog een 7de specialisatiejaar Industrieel Onderhoud. Tim was een heel rustige en flinke leerling en dan al heel strikt bezig met zij passie: profwielrenner worden! We zijn heel trots op onze oud-leerling die misschien als minst verwachte van een heel talentrijke lichting (Nico Eeckhout- Sep Vanmarcke – Jonas Rickaert –Bert Vanlerberghe enz..) nu toch wel de kers op de taart zet van zijn zeer grote ernst en toewijding in zijn grote passie: wielrennen. En we hebben nog niet alles van hem gezien!

VTI Waregem: kweekvijver van allerlei soorten talent!