Zesde technieken in Durbuy

U bent hier

Moe maar voldaan zijn de leerlingen van de zesde technieken terug thuis. Het waren drie fantastische dagen waar er plaats was voor sport, avontuur, bezinning en plezier.

Op de eerste dag stond een bezoek aan de grotten van Hotton op het programma dit in het kader van de les aardrijkskunde. In de namiddag gingen we van start met een een mountainbiketocht en hoogteparcour.

De tweede dag begon voor de meeste leerlingen al heel vroeg, iedereen moest klaar zijn tegen 8.15 voor een lekker ontbijt met chocoladekoeken. Nadien gingen we stappen onder een knalblauwe hemel en een prachtige zon, want dan stond de inleeftocht op het programma. In de late namiddag werden de leerlingen uitgedaagd om op schattenjacht te gaan met de gps. Sommigen moesten daarvoor in de bomen hangen om de volgende code te ontdekken of moesten een duik nemen in het meertje.

De laatste avond sloten we af met een heus kampvuur, waar er opnieuw plaats was voor wat bezinning. Nadien bleven de leerlingen gezellig keuvelen bij het kampvuur. De laatste dag stond in het teken van wat avontuur in het water nl kajakken van Durbuy naar Barvaux, een tocht van 8 km. De bus bracht ons vrijdag terug thuis. We hebben een onvergetelijke driedaagse achter de rug.

Een foto-impressie vind je hier

De organiserende leerkrachten 2018