Nieuws & recente activiteiten

Op 24 april en 28 mei nodigen we je graag uit voor een persoonlijke rondleiding op onze campus. Onze leerkrachten nemen je virtueel mee door onze school en geven een antwoord op al je vragen. Klik op "lees verder" om een afspraak te maken.

De school is een beperkt aantal dagen open tijdens de Paaspauze en Paasvakantie. Klik op "lees verder" voor een overzicht.

Op vrijdag 26 maart waren de leerlingen van 5BH (groep Y) aan de beurt om de opleiding 'Veilig werken op hoogte module 2 voor rolstellingen' te volgen op onze campus. In de voormiddag werd het theoretisch gedeelte doorlopen met een kort examen als afsluiter.

Wie graag al eens op stap gaat door onze school, kan dit via onze nieuwe virtuele tour. Via de 360°-beelden kan je een kijkje nemen in verschillende lokalen en ateliers. Benieuwd naar meer? Schrijf je dan zeker in voor onze digitale rondleidingen op  24 april of 28 mei 2021.

Diaz De Luycker (5IWb) nam op woensdag 17 maart deel aan de tweede ronde van de Fysica Olympiade. We duimen mee dat Diaz kan doorstoten tot de finale. Zijn prestatie is sowieso al een top-prestatie. Hij is immers één van de weinige 5de jaars-leerlingen in Vlaanderen die kon doorstoten naar de tweede ronde.