stem_banner.png
welkom.png
op de vti_site.png
school.png
wetenschap.png
jouw_talent_0.png
passie_0.png
school.png
wetenschap.png
jouw_talent.png
passie.png
school.png
wetenschap.png

Nieuws & recente activiteiten

Vorige zondag was er de jaarlijkse receptie voor de 90 leden van BOLOED, de bond van gepensioneerde leerkrachten, opvoeders en dienstpersoneel van VTI en Vibso. In 2018 zijn 4 oudgedienden overleden, twee actieve leerkrachten en één leerling; één van de bestuursleden verloor een zoon van amper 40 jaar oud! Er werd voor hen allen een kort, maar krachtig herinneringswoordje gesproken door Tony.

Op woensdag 16 januari 2019 deden opnieuw heel wat leerlingen (100) uit het derde & vierde jaar IW mee aan de Vlaamse wiskunde olympiade. De Vlaamse Wiskunde Olympiade (VWO) is een wiskundewedstrijd voor scholieren die jaarlijks in Vlaanderen wordt georganiseerd. De wedstrijd tracht de wiskundebeleving bij jongeren te stimuleren.

Andere culturen leren kennen? Zonder je ecologische voetafdruk extreem te vergroten? BVL deed het tijdens hun cultuurdag. De leerlingen werden verplicht uit hun comfortzone te treden. Vast en zeker voor herhaling vatbaar!

Deze morgen kregen we het bericht van het plotse overlijden van onze collega David Cocquyt die gisterenavond het leven liet na een tragisch verkeersongeval.

Je vrije tijd actief invullen? Dat kan met Sporten na School. Je hoeft je niet te binden aan een sportclub. Je proeft van heel wat sporten en het is goed voor je conditie. Volgende week kan je GRATIS kennismaken. DOEN. Info en inschrijven? wwww.sportnaschool.be.