Activities

Activities - Campus VTI

 

Activities - Campus VTI


Login @ VTIWaregem.eu

Gebruikersnaam:
Paswoord:     

Beste jongens en meisjes van het 6de leerjaar. Het VTI van Waregem is een school voor wetenschap en techniek.

Onze leerlingen, - dromers, denkers en doeners -, worden opgeleid met een brede kijk op de wereld. Onze school ademt STEM. In alle opdrachten verweven wetenschappen, technologie, engineering en wiskunde zich met elkaar. Maar vooral - en daarin is onze school uniek - krijgen ideeën in het VTI ook vorm.

Onze leerlingen gebruiken de nieuwste materialen, ze werken met moderne machines én ze krijgen les van echte praktijkleraren en ingenieurs. Het VTI Waregem is dé STEM- school bij uitstek. Interesse in techniek en in de wereld om je heen? Een schitterend rapport? Sterk in wiskunde? Uitvinder? Slimme constructies maken? TOP!

Onze opleiding industriële wetenschappen zal je uitdagen. Interesse in techniek? Denker en doener? Het Lego-techniekplan volgen en het nauwkeurig uitvoeren? Je toekomst als specialist in hout, elektriciteit, informatica, bouw, mechanica?

activities smarthphoneboosterStarten in 1A geeft je alle kansen. Ook om verder te studeren. Wil je vooral dingen maken? Het vele leren in de basisschool vond je niet zo leuk.

Toch wil je specialist worden. Werken aan auto's, elektricien worden, schrijnwerker of specialist in interieur, liever lasser of sanitaire man?In 1B zit je goed.

En nu… aan de slag. Veel succes bij het maken van je hologram.

En straks ook succes bij het maken van je studiekeuze en misschien wordt het VTI van Waregem straks wel JOUW SCHOOL.