5ICW en 6ICT naar Flax

flax

Het House of AI in Kortrijk, is een opwindend initiatief dat de grenzen van kunstmatige intelligentie verkent en viert. Gelegen in het historische Flax gebouw, combineert deze innovatieve ruimte cutting-edge technologie en educatieve programma's. Het Flax- gebouw zelf draagt bij aan de unieke sfeer van het House of AI.

Ooit een belangrijk centrum voor de linnenindustrie, ademt het gebouw nog steeds de geschiedenis van het verleden, terwijl het tegelijkertijd een symbool van vooruitgang en vernieuwing is geworden. Binnen in het House of AI worden bezoekers ondergedompeld in een wereld van kunstmatige intelligentie. Interactieve tentoonstellingen belichten de rol van AI in verschillende aspecten van ons leven, van gezondheidszorg tot kunst en cultuur. Bezoekers kunnen hands-on ervaringen opdoen, waarbij ze leren over machine learning, neurale netwerken en andere AI-technologieën. Een van de meest opvallende kenmerken van het House of AI is de integratie van AI- learning.

De flax is een levendig centrum van innovatie, creativiteit en leren. Door de kracht van AI te omarmen en te verkennen, stimuleert het niet alleen de intellectuele nieuwsgierigheid, maar ook de artistieke verbeelding, waardoor het een essentiële bestemming wordt voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van technologie en cultuur.

slide slide slide slide